Wildlife van Curacao

Toen het in Nederland sneeuwde zat ik samen met mijn echtgenote op Curacao. Het doel wat natuurlijk in eerste instantie te genieten van zon, zee en strand. Daar zal ik het in dit Blog niet al te veel over hebben! Wat mij in hoge

Toen het in Nederland sneeuwde zat ik samen met mijn echtgenote op Curacao. Het doel wat natuurlijk in eerste instantie te genieten van zon, zee en strand. Daar zal ik het in dit Blog niet al te veel over hebben! Wat mij in hoge mate interesseerde was de natuur van Curacao en deze is zeer de moeite waard. We verbleven in de Jan Kok Lodges in Sint Willibrordus. Een prima Lodge op een geweldige lokatie met prachtig zicht op de zoutpannen van Jan Kok.

Hieronder kunt u een keuze maken welke foto’s u wilt bekijken. Klik daarvoor op de desbetreffende foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.