Fotograaf

Fotografie en reizen zijn voor mij twee belangrijke hobby’s. Met een uitgesproken passie voor reisfotografie, met name op het Afrikaanse continent. Maar ik geniet net zo zeer van mijn eigen achtertuin de Eendrachtspolder.

Mijn naam is Cees Boevé. Geboren in Moerkapelle en nu woonachtig in Rotterdam-Nesselande.

Mijn allereerste inspiratie voor fotografie kwam bij mij op toen ik op een vakantie in Costa Rica was. Er waren tientallen soorten kolibries, van klein naar nog kleiner…. En dat ze heel snel fladderen weet iedereen denk ik wel. En toen realiseerde ik me dat ik dit soort momenten wilde gaan vastleggen.

Mijn fotografiereis begon voor het eerst in 2007 en vanaf dat eerste moment werd ik er verliefd op.

Alle facetten van fotografie hebben mijn belangstelling. Dieren, landschappen, architectuur en mensen zijn voor mij dankbare onderwerpen om vast te leggen.

Ik hoop dat je net zo geniet van het bekijken van mijn foto’s, als ik heb bij het maken ervan. Een reactie wordt erg op prijs gesteld en mocht je kritiek hebben of verbeterpunten zien aarzel dan niet om ze te melden.

Heb je een vraag? Wil je een foto van deze site gebruiken? Of iets anders? Neem contact op via het contactformulier.

Copyright

Voor alle foto’s op deze website geldt, behoudens anders aangegeven: copyright Cees Boevé, alle rechten voorbehouden. De foto’s op deze website zijn er om slechts hier te worden bekeken.

Ander gebruik van de foto’s, waaronder commercieel gebruiken, kopiëren, downloaden, publiceren, reproduceren, aanpassen of afdrukken, is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cees Boevé niet toegestaan. Voor het licenseren van foto’s kunt u contact opnemen via e-mail. Voor ieder gebruik is toestemming vereist en bij ieder gebruik is naamsvermelding verplicht (auteurswet art.25).

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com
Scroll naar boven