Cees Boevé - Wildlife photography, natuurfotografie en reisfotografie

Cees Boevé - Wildlife photography, natturfotografie en reisfotografie

Fotografie en reizen zijn voor mij twee belangrijke hobby’s. Met een uitgesproken passie voor reisfotografie, met name op het Afrikaanse continent. Hoewel mijn reizen naar Afrika onvergetelijke ervaringen hebben opgeleverd, ben ik me ook bewust van de schoonheid dichter bij huis. In mijn eigen achtertuin, de Eendrachtspolder, heb ik geleerd dat je niet ver hoeft te reizen om prachtige reisfoto’s te maken.

Ik heb een passie voor alles wat te maken heeft met natuur. Ook voel ik me aangetrokken tot culturen die anders zijn dan de onze. Op deze site vindt u dan ook veel natuurfotografie, landschapsfotografie en reisfotografie.

Ik hoop dat je net zo geniet van het bekijken van mijn foto’s, als ik heb bij het maken ervan. Een reactie wordt erg op prijs gesteld en mocht je kritiek hebben of verbeterpunten zien aarzel dan niet om ze te melden.

Blog
Bent u geïnteresseerd in mijn fotografie en de reizen die ik maak? Dan kunt u de berichten op mijn fotoblog lezen. Ik plaats regelmatig nieuwe berichten in dit blog.

Tot slot: alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Commercieel gebruik van deze foto’s, bijvoorbeeld in brochures of reisgidsen, is niet toegestaan zonder mijn voorafgaande toestemming. Voor privé niet commercieel gebruik van één van mijn foto’s doe ik in de meeste gevallen niet al te moeilijk. Illegaal downloaden is echter verboden. Kortom, neem even contact op en maak afspraken!