Gouda 750 jaar

In 2022 is het 750 jaar geleden dat Gouda stadsrechten kreeg. Beleef het Wonder van Gouda is een unieke reis waar je geen paspoort voor nodig hebt.
Beleef Gouda op grote hoogte.
Klim op het dak van de Sint-Jan en beleef Gouda van bovenaf! In 2022 viert Gouda haar 750-jarig bestaan en jij krijgt de kans om tijdens die periode een uniek kijkje te nemen op Gouda. Met Beleef Gouda op grote hoogte beklim je het dak van de Sint-Janskerk en krijg je een prachtig uitzicht over de stad en de wijde omgeving. Dit is een unieke ervaring die je niet mag missen! Vanaf het dak van de Sint-Janskerk heb je een spectaculair zicht over Gouda. Bij helder weer kijk je ver de polder in en kun je soms zelfs Rotterdam, Den Haag en Utrecht zien.Een unieke reis langs zestiende-eeuwse kunstschatten.
Tijdmachines bestaan niet. Of gaat Gouda de primeur beleven? Want in 2022 stap je hier de zestiende eeuw binnen. Je staat er oog in oog met unieke kunstschatten, spannende verhalen en bewoners uit die roerige tijd. Beleef het Wonder van Gouda is een unieke reis waar je geen paspoort voor nodig hebt – slechts liefde voor cultuur en ontdekkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.